BALANS??

Vorige week

Maandag startte al niet goed.. Ik sta moe op; heb ook de hele dag het gevoel alsof ik mijn ogen uit mijn hoofd heb gehuild.
Op mijn werk kan ik nooit rustig aan doen, maar vandaag al helemaal niet! Het werd een zeer drukke dag; veel brandjes (ruzies) moeten blussen.

Puber stelde al een week terug voor, om eens naar aquajoggen te gaan. Die avond na het werk vraagt zij het weer.. Ik besluit ondanks mijn extreme moeheid toch te gaan. Ik krijg er geen spijt van, het was heerlijk! We eindigden de les met ‘dobberen’ in het water. Heerlijk ontspannen. Alleen toen ik weer omhoog kwam en uit het water stapte; was ik erg duizelig. Moest aan de kant eerst even stil staan voordat ik door kon lopen naar de douche. De instructrice vroeg naar mijn bloeddruk. Geen idee?
Binnenkort moet ik toch weer mijn bloed laten prikken, ik zal dan ook mijn bloeddruk even laten meten. Maar door het aquajoggen heb ik zowaar weer energie gekregen!

De volgende dag, dinsdag werd het helaas een nog drukkere dag; twee collega’s ziek. Daardoor heb ik een deel van mijn eigen klas en een deel van een andere klas. Het zijn twee zeer verschillende groepen, dus moet alle zeilen bijzetten om ervoor te zorgen dat iedere leerling zich veilig voelt en de sfeer enigszins goed blijft in de klas. Door die drukte heb ik zeer slecht gegeten die dag; 4 eierwafels.. That’s it..  Die avond gaat de #smallgrouptraining erg belabberd, niet gek als je er doodvermoeid en slapjes van de trek verschijnt. Ik geef bij de coach aan dat ik moe ben. Waarom ben ik eigenlijk hier gekomen? Ow ja voor puber; belangrijk dat zij door blijft gaan met trainen. Meerdere mensen bleken die avond moe te zijn. Coach houdt na de training een praatje over vermoeidheid; kern van het verhaal; let goed op jezelf, ben je wel echt moe, en waar wordt je moe van? Hmmmm dat geeft ff stof tot nadenken. Ik ga met een goed gevoel weg! Na de training eet ik een stukje zalm en twee gekookte eieren . Door de vermoeidheid heb ik al ruim twee weken een slechte eetlust.  Ow ja nog een tip van de coach was; ga bij vermoeidheid iets eerder naar bed. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen! Dus dat doe ik dan ook, in de hoop met wat energie op te staan…NOT! Woensdag sta ik nog vermoeider op.. Zeer slecht geslapen. Rond 2:00 uur wakker. Daarna hazenslaapjes.  Grrrrr!! Dit gaat niet echt goed deze week!

Donderdag ga ik op mijn tandvlees naar het werk. Samen met mijn klas ga ik naar de groepsstage; dit gaat niet zoals gepland.. Uitgeput kom ik met een gedeelte van mijn klas weer naar school. Ik KAN niet meer! Die nacht slaap ik, hoe verrassend ook, weer beroerd.. Is het al weekend???

 

AFGELOPEN WEEK

NUTRiBULLET

Ging het gelukkig een stuk beter!! Heb in dat weekend een NUTRiBULLET gekocht, en heb het apparaat sindsdien iedere dag gebruikt! Er zitten handige bekers bij met afsluitdeksels, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen naar het werk. Dit doe ik dan ook en heb afgelopen week op mijn werk een smoothie als ontbijt gehad! Het is geen goedkoop apparaat, maar misschien kun je iemand lief aankijken voor de feestdagen..😆

BANANAS AND BREAD

20160924_180203Afgelopen week heb ik ook genoten van 1 van de 2 mixen voor bananenbrood uit het pakket van Bananas and Bread: De Clasico.  Een kant en klare mix voor bananenbrood; je hoeft er alleen maar (afhankelijk van de mix): 3 bananen (zelf), 3 eieren (zelf) en 10 dadels (zit bij het pakket). Geweldig, gemak dient de mens!! In korte tijd heb je voor een paar dagen een gezond tussendoortje of ontbijt! Heerlijk dat het zo snel klaar is, tussen alle drukte. Gisteren heb ik de tweede mix gebruikt: de chokokos. I am in love!😍😍

Straks ga ik gelijk weer een pakket daar bestellen; dit keer het pakket voor sporters. Heb gisteren behoorlijk wat bananen ingeslagen die van mij heel snel overrijp mogen worden!

 

Vrij

De afgelopen week merkte ik, dat ik de laatste paar weken behoorlijk over mijn grens ben gegaan; ik begon na lange tijd weer te hyperventileren. Ben gelijk letterlijk stil gaan staan; wat maakt nu precies dat ik zo gespannen ben? En kan ik hier iets aan doen? Heb hier direct actie op ondernomen, toen ik wist wat mij dwars zat. Na de eerste twee acties, voelde ik mij gelijk een stuk beter. Daarna heb ik ook voor morgen vrij gevraagd; even een extra dag bijtanken! Ik weet niet wat jullie, die fulltime werken, van het weekend vinden… Maar ik vind het voor nu even te kort!😂 Dus heb nu een lekker lang weekend. Ik ga morgen lekker luieren, wat een luxe zeg op de maandag!

Tot de volgende keer!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “BALANS??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s